Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со парламентите на Република Малта и Република Кипар

Претседател: НАДИЦА ТАНЧЕВА-ТУЛИЕВА  

          Членови: АНА ЛАШКОСКА
                            ДРАГАН ЦУКЛЕВ
                            ДИВНА ЈОВКОВСКА-ЕФТИМОВСКА
                            СОЊА МИРАКОВСКА
                            ИВОН ВЕЛИЧКОВСКИ
                            НЕЏАТИ ЈАКУПИ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.