Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Сојузна Република Германија

Претседател: АНТОНИО МИЛОШОСКИ

          Членови: ИЛИЈА КИТАНОСКИ
                            РИСТО МАНЧЕВ
                            НЕЏАТИ ЈАКУПИ
                            БЕКИМ ФАЗЛИУ
                            САФЕТ БИШЕВАЦ
                            ГОРАН СУГАРЕСКИ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.