Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Австрија

Претседател: МЕНДЕ ДИНЕВСКИ

          Членови: ЛИЛЈАНА КУЗМАНОВСКА 
                             АНА ЛAШКОСКА 
                             БЕТИ КУЗМАНОВСКА
                             ЈУЛИЈЕТА МАРКУ
                             БЕКИМ ЌОКУ
                             ЈАНИ МАКРАДУЛИ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.