Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со парламентите на балтичките земји: Република Естонија, Република Латвија и Република Литванија

Претседател: ЛИЛЈАНА ПОПОВСКА

          Членови: МИЛЕ ПАЧЕМСКИ
                            ДЕШИРА ИМЕРИ
                            ЕМИЛИЈАН СТАНКОВИЌ
                            ТАЊА ТОМИЌ
                            МАРЈАНЧО НИКОЛОВ
                            НЕЏАТИ ЈАКУПИ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.