Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Албанија

Претседател: ОРХАН ИБРАИМИ

          Членови: АВДИЈА ПЕПИЌ
                            БОРИСЛАВ СТОЈМЕНОВ
                            ЃОРЃИ КОЏАБАШИЕВ
                            ЕРМИРА МЕХМЕТИ
                            ДИВНА ЈОВКОВСКА-ЕФТИМОВСКА
                            МИТРЕ ВЕЛЈАНОВСКИ
                            ФЛАМУРЕ ДЕМИРИ-КРЕЦИ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.