Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Австралија и со Парламентот на Нов Зеланд

Претседател: ИЛИЈА ДИМОВСКИ

          Членови: МИЛОРАД ДОДЕВСКИ 
                            ЕЛЕНА ПАВЛОВА
                            ЏЕВАТ АДЕМИ
                            МЕРАЛ УЗЕИРИ-ФЕРАТИ
                            ЦВЕТАНКА ИВАНОВА
                            ЈАНИ МАКРАДУЛИ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.