Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентите на Република Исланд и Кралството Норвешка

Претседател: ВЕСНА БЕНДЕВСКА

          Членови: ВЕЛЕ ЃОРЃИЕВСКИ
                            ДАРКО ДИМИТРИЕСКИ
                            ДИМЕ МАЏОВСКИ
                            ХАЈРИЈЕ МИСИМИ
                            ГОЛУПЧО АНГЕЛОВ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.