Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Белгија

Претседател: ЏЕВАТ АДЕМИ

          Членови: ТОНИ ТРАЈАНОВСКИ
                            АВДИЈА ПЕПИЌ
                            ЦЕНА МАТЕВСКА-ДУЗА
                            ИМЕР АЛИУ
                            БИЛЈАНА КАЗАНЏИСКА
                            МИЛЕ АНДОНОВ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.