Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со парламентите на земјите од Латинска Америка и од Карибите

Претседател: ВАСКО ПАШОВСКИ 

          Членови: ЕЛЕНА ПАВЛОВА 
                            СУЗАНА АНОВА
                            РАФЕТ МУМИНОВИЌ
                            ЦВЕТАНКА ИВАНОВА
                            СОЊА МИРАКОВСКА
                            САМКА ИБРАИМОВСКИ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.