Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска

Претседател: ЕРМИРА МЕХМЕТИ

          Членови: ИЛИЈА ДИМОВСКИ 
                            ВЛАДИМИР ЃОРЧЕВ 
                            ХАРАЛАМПИЕ ШОКАРОВСКИ
                            САДИЈЕ ИЛЈАЗИ
                            ГОРАН СУГАРЕСКИ
                            СТАНКА АНАСТАСОВА

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.