Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Федерацијата на Босна и Херцеговина

Претседател: АВДИЈА ПЕПИЌ

          Членови: ЦЕНА МАТЕВСКА-ДУЗА 
                            БЛАГОРОДНА ДУЛИЌ 
                            РАФЕТ МУМИНОВИЌ
                            МЕВМЕД ЏЕМАJЛОСКИ
                            МИТРЕ ВЕЛЈАНОСКИ
                            САФЕТ БИШЕВАЦ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.