Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со парламентите на земјите од Блискиот и Средниот Исток

Претседател: ГАЗМЕНД АЛИЈИ

          Членови: БЕТИ КУЗМАНОВСКА
                            ДИМЕ МАЏОВСКИ
                            ЕЛЕНА ПАВЛОВА
                            ХАЈРИЈЕ МИСИМИ
                            МАРИНЕЛА МАРИЧИЌ-ТУШЕВА
                            ЕРДОГАН САРАЧ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.