Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Четврток, 3 ноември 2011 година

Средба на претседателот Вељаноски  со делегација на Уставниот суд на Република Србија  

Претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски, денеска оствари протоколарна средба со делегација на Уставниот суд на Република Србија.

Во составот на делегацијата беа претседателот на Уставниот суд на Република Србија, д-р Драгиша Слијепчевиќ, судијата д-р Драган Стојановиќ, судијата д-р Горан Илиќ, судијата Милан Станиќ и советникот за меѓународна соработка, г-ѓа Љубица Павловиќ.


 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.