Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ФЕМИ ЈОНУЗИ

 


  
 


     
 
   
Член на ДУИ.Роден на 15.11.1977 година во Студеничане, Скопје.Албанец.Дипломиран професор по хемија.   
   
Активности во Собранието

 • Комисија за уставни прашања, заменик член
 • Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство, член
 • Комисија за култура, член
 • Комисија за здравство, член
 • Комисија за еднакви можности на жените и мажите, заменик член
 • Делегација на Собранието на Република Македонија во Парламентарната димензија на Централноевропската иницијатива, заменик член
 • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Полска, член
 • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Данска, член
 • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Големото Војводство Луксембург, член
   
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.