Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со парламентите на земјите од Блискиот и Средниот Исток

Претседател: БЕСИМ ДОГАНИ

          Членови: ГОРАН ЃУРОВСКИ 
                             МАРЈАНЧО КОЛЕВСКИ 
                             ДАРКО ДИМИТРИЕСКИ 
                             СТАНКА АНАСТАСОВА 
                             ЗУМРЕТЕ ЈАКУПИ 
                             ХАЈРУЛА МИСИНИ 


 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.