Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска

ПретседателЕРМИРА МЕХМЕТИ 

          ЧленовиИЛИЈА ДИМОВСКИ  
                             ВАНЧО КОЦЕВ 
                             ПЕТАР ПОП АРСОВ  
                             ЛИЛЈАНА ЗАТУРОСКА  
                             МЕНДЕ ДИНЕВСКИ  
                             МЕРАЛ УЗЕИРИ ФЕРАТИ 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.