Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Украина

ПретседателИВАН СТОИЛКОВИЌ 

          ЧленовиВЕСЕЛА ЧЕСТОЕВА 
                             МАРЈАНЧО КОЛЕВСКИ 
                             САВЕ САВЕВСКИ 
                             НИКОЛА ЌУРКЧИЕВ 
                             РОЗА ТОПУЗОВА КАРЕВСКА  
                             АДНАН ЈАШАРИ 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.