Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Турција

ПретседателКЕНАН ХАСИПИ 

          ЧленовиЦВЕТКО ГРОЗДАНОВ
                            АВДИЈА ПЕПИЌ 
                            ФИЈАТ ЦАНОСКИ 
                            АНДРЕЈ ЖЕРНОВСКИ 
                            НАЗИФ БУШИ
                            ДАУТ РЕЏЕПИ  

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.