Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Словачката Република

ПретседателСОЊА МИРАКОВСКА


          ЧленовиТОМЕ ДАНЕВСКИ
                             ЈАГОТКА ИВАНОВСКА
                             ОЛИВЕРА ТРАЈАНОВСКА
                             ЈОВАН ГИНЕВ
                             ХИСЕН ЏЕМАИЛИ
                             САДИЈЕ ИЛЈАЗИ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.