Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Швајцарската Конфедерација

ПретседателФИЈАТ ЦАНОСКИ 

          ЧленовиЈОВАН ГИНЕВ 
                             ПАВЛЕ ТРАЈАНОВ 
                             ВЕЛЕ ЃОРЃИЕВСКИ 
                             ЕМИЛИЈАН СТАНКОВИЌ  
                             ФАЗЛИ ВЕЛИУ  
                             ИМЕР АЛИУ 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.