Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Руската Федерација

ПретседателЉУБИСАВ ИВАНОВ ЅИНГО

          Членови:  ИВАН СТОИЛКОВИЌ
                             ВАНЧО КОЦЕВ
                             НИКОЛА КОТЕВСКИ
                             ЦВЕТАНКА ИВАНОВА
                             ТЕУТА АРИФИ
                             БЕСИМ ДОГАНИ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.