Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Романија

Претседател: АНИТА КИПАРИЗОВСКА КРСТЕСКА

          ЧленовиМАРИЈА РАШКОВСКА
                            АНЕТА СТЕФАНОВСКА
                            АМДИ БАЈРАМ
                            ВЛАДО БУЧКОВСКИ
                            АНДРЕЈ ЖЕРНОВСКИ
                            ФАЗЛИ ВЕЛИУ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.