Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Унгарија

Претседател: ВЕСНА БЕНДЕВСКА 

          ЧленовиЦВЕТКО ГРОЗДАНОВ 
                             ИЛИЈА ДИМОВСКИ 
                             ВИОЛЕТА ТАШЕВА  
                             ХРИСТИНА РУНЧЕВА 
                             ЏЕМАИЉ ЈАШАРИ 
                             ВУЛНЕТ АМЕТИ 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.