Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Србија

ПретседателБОРИСЛАВ СТОЈМЕНОВ 

          ЧленовиАБЕДИН ЗУМБЕРИ 
                             ИВАН СТОИЛКОВИЌ  
                             КРСТО МУКОСКИ 
                             АМДИ БАЈРАМ 
                             ТОМЕ ЧИНГОВСКИ  
                             САФЕТ НЕЗИРИ 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.