Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Словенија

ПретседателЈОВАН ЛАЗАРЕВ   
 
          ЧленовиСОЊА ЦВЕТКОВСКА 
                             СВЕТЛАНА ЈАКИМОВСКА 
                             КОСАНА НИКОЛИЌ МАЗНЕВА 
                             МАРИНЕЛА ТУШЕВА 
                             МАРЈАНЧО НИКОЛОВ 
                             ТАХИР ХАНИ 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.