Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Индонезија

ПретседателВАСКО ШУТАРОВ  


          ЧленовиЗОРАН ПЕТРЕСКИ 
                             ВЛАДАНКА АВИРОВИЌ 
                             НАДА СТАНЧЕВСКА  
                             СТАНКА АНАСТАСОВА 
                             ЃОРЃИ ОРОВЧАНЕЦ 
                             ЏЕМАИЉ ЈАШАРИ 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.