Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Грција

ПретседателНИКОЛА ЌУРКЧИЕВ 

          ЧленовиФЛОРА КАДРИУ 
                             ИЛИЈА КИТАНОСКИ 
                             АЛЕКСАНДАР НИКОЛОСКИ 
                             СОЊА ЃЕЛОВА СТОЈАНОВА  
                             СТОЈАН АНДОВ  
                             ЈУЛИЕТА МАРКУ 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.