Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Бугарија

ПретседателЦВЕТКО ГРОЗДАНОВ   
 
          ЧленовиБЕСИМ ДОГАНИ  
                            ЉУБИСАВ ИВАНОВ ЅИНГО  
                            БОРИСЛАВ СТОЈМЕНОВ 
                            РИСТО СТОЈАНОВ  
                            СТОЈАН АНДОВ 
                            ЏЕМАИЉ ЈАШАРИ 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.