Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Австрија

ПретседателБЕСИМ ДОГАНИ


          ЧленовиИЛИЈА КИТАНОСКИ
                            АНИТА КИПАРИЗОВСКА КРСТЕСКА
                            ЛИДИЈА МИТЕВА                            
                            ЈАНИ МАКРАДУЛИ
                            ГОРАН МИСОВСКИ
                            ТАЛАТ ЏАФЕРИ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.