Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Португалската Република

ПретседателВЛАДО БУЧКОВСКИ 

          Членови: АНЕТА СТЕФАНОВСКА  
                             КАТЕРИНА ДИМЕСКА  
                             ВЕСЕЛА ЧЕСТОЕВА  
                             МАРИНЕЛА ТУШЕВА  
                             РАФИС АЉИТИ  
                             МЕРАЛ УЗЕИРИ ФЕРАТИ 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.