Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Полска

ПретседателРОЗА ТОПУЗОВА КАРЕВСКА  

 
          ЧленовиНАТАША ЈАНЕВСКА
                             СВЕТЛАНА ЈАКИМОВСКА 
                             ВЛАДАНКА АВИРОВИЌ  
                             ЛИЛЈАНА ПОПОВСКА  
                             СТАНКА АНАСТАСОВА 
                             ФЕМИ ЈОНУЗИ  

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.