Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентите на Република Малта и Република Кипар


Претседател: ВАНЧО КОЦЕВ

          Членови: ВЕСЕЛА ЧЕСТОЕВА
                             БЛАГОРОДНА ДУЛИЌ
                             МИЛЕ ПАЧЕМСКИ
                             СОЊА МИРАКОВСКА
                             ЈОВАН МАНАСИЈЕВСКИ
                             ЕРМИРА МЕХМЕТИ
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.