Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шведска

ПретседателМАРИЈА АНДОНОВСКА 

          Членови: ВИОЛЕТА ТАШЕВА 
                            СТОЈЧЕ КРСТЕВСКИ 
                            МЕНДЕ ДИНЕВСКИ 
                            НИКОЛА ЌУРКЧИЕВ  
                            ТАЛАТ ЏАФЕРИ  
                            АБЕДИН ЗУМБЕРИ 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.