Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Белгија

ПретседателФАЗЛИ ВЕЛИУ 

          ЧленовиИМЕР АЛИУ  
                             ЦЕНА МАТЕВСКА
                             ДАНИЕЛА ИРОТОВА ЛАЗАРЕВА 
                             ХРИСТИНА РУНЧЕВА  
                             РИСТО ПЕНОВ 
                             МЕНДЕ ДИНЕВСКИ 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.