Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Македонија за соработка со Парламентот на Народна Република Кина

ПретседателСИЛВАНА БОНЕВА

          ЧленовиБЕСИМ ДОГАНИ 
                             ПАВЛЕ ТРАЈАНОВ 
                             НАДА СТАНЧЕВСКА 
                             ВАСКО ШУТАРОВ 
                             ЦВЕТАНКА ИВАНОВА 
                             ЏЕВАТ АДЕМИ 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.