Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Канада


Претседател: АНДРЕЈ ПЕТРОВ

          ЧленовиФЛОРА КАДРИУ
                             ПАНЧЕ ДАМЕСКИ
                             НАТАША ЈАНЕВСКА
                             АЛЕКСАНДАР СПАСЕНОВСКИ
                             САФЕТ НЕЗИРИ
                             АЛЕКСАНДАР НИКОЛОСКИ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.