Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Италија

ПретседателВЛАДАНКА АВИРОВИЌ

          ЧленовиФИЈАТ ЦАНОСКИ  
                             ТОМЕ ДАНЕВСКИ  
                             ЦВЕТАН ТРИПУНОВСКИ  
                             ВУЛНЕТ АМЕТИ  
                             ГОРАН СУГАРЕСКИ 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.