Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Ирска

ПретседателАЛЕКСАНДАР НИКОЛОСКИ 

          ЧленовиИВИЦА ГЕОРГИЕВСКИ  
                             НАТАША ЈАНЕВСКА  
                             ВЕСНА БЕНДЕВСКА 
                             ЕМИЛИЈАН СТАНКОВИЌ 
                             ХИСЕН ЏЕМАИЛИ 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.