Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Исламската Република Иран

ПретседателХАЈРУЛА МИСИНИ

          ЧленовиБЕСИМ ДОГАНИ
                             ВЕЛЕ ЃОРЃИЕВСКИ
                             ОЛИВЕРА ТРАЈАНОВСКА
                             ИВИЦА ГЕОРГИЕВСКИ
                             АНДРЕЈ ЖЕРНОВСКИ
                             ТОМЕ ЧИНГОВСКИ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.