Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Хрватска

ПретседателБЛАГОРОДНА ДУЛИЌ 

          ЧленовиНАДИЦА ТАНЧЕВА ТУЛИЕВА  
                             ВАСКО ШУТАРОВ  
                             ПАНЧЕ ДАМЕСКИ 
                             ТОМЕ ЧИНГОВСКИ 
                             ВУЛНЕТ АМЕТИ 
                             ДАУТ РЕЏЕПИ 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.