Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Француската Република

ПретседателСЛАВИЦА ГРКОВСКА 

          ЧленовиЈОВАН ЛАЗАРЕВ  
                             КЕНАН ХАСИПИ 
                             СИЛВАНА БОНЕВА  
                             ИЛИЈА КИТАНОСКИ  
                             РАДМИЛА ШЕКЕРИНСКА ЈАНКОВСКА  
                             ЏЕВАТ АДЕМИ 

 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.