Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Финска

ПретседателЦВЕТАН ТРИПУНОВСКИ 

          ЧленовиАНИТА КИПАРИЗОВСКА КРСТЕСКА 
                             ВИОЛЕТА ТАШЕВА 
                             САВЕ САВЕВСКИ  
                             ЈОВАН МАНАСИЈЕВСКИ 
                             ЗУМРЕТЕ ЈАКУПИ 
                             САДИЈЕ ИЛЈАЗИ 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.