Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Чешката Република

ПретседателМАРЈАНЧО НИКОЛОВ 

          ЧленовиПАНЧЕ ДАМЕСКИ 
                             МИЛЕ ПАЧЕМСКИ  
                             СОЊА ЃЕЛОВА СТОЈАНОВА 
                             ЦВЕТАН ТРИПУНОВСКИ  
                             НАЗИФ БУШИ 
                             ФЛОРА КАДРИУ
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.