Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со парламентите на земјите од Латинска Америка и од Карибите

Претседател: КОСАНА НИКОЛИЌ МАЗНЕВА

       Членови: СОЊА ГЕЛОВА СТОЈАНОВА
                        САФЕТ НЕЗИРИ
                        ФЛОРА КАДРИУ
                        ЦВЕТАНКА ИВАНОВА
                        СОЊА МИРАКОВСКА

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.