Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Австрија 


ПретседателКАБА ГАРИП  
 
          ЧленовиТРАЈАНОВ ПАВЛЕ 
                             БОНЕВА СИЛВАНА  
                             СЕКУЛОВСКА МИРЈАНА 
                             СЕЛМАНИ АЈШЕ 
                             НЕЗИРИ ХАДИ 
                             ИВАНОВСКИ ИГОР 

 
 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.