Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Турција 


Претседател: ДИМИТРОВСКИ РАТКО  
 
          Членови: ВЕЉАНОСКИ ТРАЈКО 
                            ТАНЧЕВА ТУЛИЕВА НАДИЦА 
                            ЦАНОСКИ ФИЈАТ 
                            ТАЧИ МЕНДУХ  
                            САЛИУ СЕЛВИЈЕ 
                            ХАСИПИ КЕНАН  
                            СПАСОВСКИ ОЛИВЕР 
                            БУЧКОВСКИ ВЛАДО 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.