Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со парламентите на земјите од Блискиот и Средниот Исток


Претседател: ДОГАНИ БЕСИМ

          Членови: ДАНЕВСКИ ТОМЕ
                            ДЕРКОСКИ ОЛИВЕР
                            БУЏАКУ АГРОН
                            КИРОВ АЦО
                            РИЛКОСКИ НИКОЛА
                            ДИМЕСКА КАТЕРИНА
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.