Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Србија 


Претседател: ИВАНОВ ЉУБИСАВ - ЅИНГО  
 
          Членови: КИТАНОСКИ ИЛИЈА  
                            КУНОВСКА ЈАГНУЛА 
                            АЈДИНИ НАСЕР  
                            НЕЗИРИ САФЕТ 
                            СТОИЛКОВИЌ ИВАН 
                            КИТАНОВСКИ ЛАЗАР 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.