Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Словенија 


Претседател: ГЕРАМИТЧИОСКИ ТАЛЕ   
 
          Членови: ШАМБЕВСКИ ОЛИВЕР 
                            БОЖИНОВСКА ВАЛЕНТИНА  
                            ТАЧИ МЕНДУХ 
                            ХАНИ ТАХИР 
                            НИКОЛОВ МАРЈАНЧО 
                            ЛАЛЧЕВСКА РИСТАНКА 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.