Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шведска 


Претседател: ПОЛОЖАНИ АЗИЗ  
 
          Членови: АНДОНОВСКА МАРИЈА 
                            КРСТЕВСКИ СТОЈЧЕ 
                            ЈАКИМОВСКА СВЕТЛАНА  
                            КАБА ГАРИП 
                            ПОПОВСКИ НИКОЛА 
                            ИВАНОВА ЦВЕТАНКА 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.